
GRAVET LAKSEFILET I SKIVER ASC
1000 GRM
Laks, salt, sukker, dill, pepper
Varenummer: 9454 | EPD-nummer: 6536809 | GTIN: 02364347600001
Varenummer: 9454
EPD-nummer: 6536809
GTIN: 02364347600001

PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
65 produkter i databasen
Ingredienser
Laks, salt, sukker, dill, pepper
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 747 kJ/ 179 kcal |
Fett | 9,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 2,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,70 g |
Protein | 21,20 g |
Salt | 3,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 9454 |
EPD-nummer | 6536809 |
GTIN | 02364347600001 |
GTIN2 | 97392497094546 |
GTIN3 | 97392497594541 |
Opprettet dato | 19.11.2014 |
Oppdatert dato | 11.02.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Laks |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |