MATJESSILD I BIT MSC
2900 GRM
Islandsk kryddersildfilet u/skinn. Vann, sukker, salt, syre(eddik) dill,vineddik, konserv.middel (E211, melkesyre) krydder
Varenummer: 8116 | EPD-nummer: 1829324 | GTIN: 07392497081161
Varenummer: 8116
EPD-nummer: 1829324
GTIN: 07392497081161
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
65 produkter i databasen
Ingredienser
Islandsk kryddersildfilet u/skinn. Vann, sukker, salt, syre(eddik) dill,vineddik, konserv.middel (E211, melkesyre) krydder
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 950 kJ/ 220 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Island |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | 8116 |
| EPD-nummer | 1829324 |
| GTIN | 07392497081161 |
| GTIN2 | 07392497981164 |
| GTIN3 | 07392497581166 |
| Opprettet dato | 19.11.2014 |
| Oppdatert dato | 01.03.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – bearbeidet |
| Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Fiskeart | Sild |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 8 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















