MATJESSILD I BIT MSC
2900 GRM
Islandsk kryddersildfilet u/skinn. Vann, sukker, salt, syre(eddik) dill,vineddik, konserv.middel (E211, melkesyre) krydder
Varenummer: 8116 | EPD-nummer: 1829324 | GTIN: 07392497081161
Varenummer: 8116
EPD-nummer: 1829324
GTIN: 07392497081161
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
64 produkter i databasen
Ingredienser
Islandsk kryddersildfilet u/skinn. Vann, sukker, salt, syre(eddik) dill,vineddik, konserv.middel (E211, melkesyre) krydder
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 950 kJ/ 220 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 18,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Island |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 8116 |
EPD-nummer | 1829324 |
GTIN | 07392497081161 |
GTIN2 | 07392497981164 |
GTIN3 | 07392497581166 |
Opprettet dato | 19.11.2014 |
Oppdatert dato | 01.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Sild |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |