REKER HÅNDPILLEDE 6,5 KG msc
6500 GRM
Sjøkokte håndpill. reker, vann, salt,kons.midd.(E211,E202)surh.reg.midd.(sitronsyre)
Varenummer: 2715 | EPD-nummer: 2139111 | GTIN: 07392497927155
Varenummer: 2715
EPD-nummer: 2139111
GTIN: 07392497927155
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
64 produkter i databasen
Ingredienser
Sjøkokte håndpill. reker, vann, salt,kons.midd.(E211,E202)surh.reg.midd.(sitronsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 359 kJ/ 86 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Grønland |
Opphavsland | Grønland |
Varegruppe | Ferske skalldyr |
Varenummer | 2715 |
EPD-nummer | 2139111 |
GTIN | 07392497927155 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07392497527157 |
Opprettet dato | 19.11.2014 |
Oppdatert dato | 01.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Skalldyr – bearbeidet |
Brick kode | Skalldyr – bearbeidet (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type skalldyr | Reke |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 70 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |