RØDSPETTE PANERT 140-160g. 5 KG MSC
5000 GRM
RØDSPETTE (Pleuronectes platessa)(60%), HVETEMEL, salt, gjær, vann, stivelse, maltodextrin, glykose, stabiliseringsmiddel E466, sirup
Varenummer: 5216 | EPD-nummer: 5404470 | GTIN: 07392497052161
Varenummer: 5216
EPD-nummer: 5404470
GTIN: 07392497052161
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
64 produkter i databasen
Ingredienser
RØDSPETTE (Pleuronectes platessa)(60%), HVETEMEL, salt, gjær, vann, stivelse, maltodextrin, glykose, stabiliseringsmiddel E466, sirup
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 628 kJ/ 148 kcal |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 23,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 9,80 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 5216 |
EPD-nummer | 5404470 |
GTIN | 07392497052161 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07392497552160 |
Opprettet dato | 19.11.2014 |
Oppdatert dato | 01.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Rødspette |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Friteres | Stekes i panne: 175ºC, 5-6 min/sida. Fritering i olja: 180ºC 8-9 min. (Tilberedes i frossen tilstand) |