Sei Crispie 50g 5kg MSC
FISKEfarse av SEI (Pollachius virens) 65%, HVETEMEL, raps- og solsikkeolje, vann, salt, druesukker, løk, hvitpepper, antioxidasjonsmidd. (sitronsyre).
Varenummer: 3317 | EPD-nummer: 6447569 | GTIN: 07392497033177
Varenummer: 3317
EPD-nummer: 6447569
GTIN: 07392497033177
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
64 produkter i databasen
Ingredienser
FISKEfarse av SEI (Pollachius virens) 65%, HVETEMEL, raps- og solsikkeolje, vann, salt, druesukker, løk, hvitpepper, antioxidasjonsmidd. (sitronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 807 kJ/ 193 kcal |
Fett | 7,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 17,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 0,64 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 3317 |
EPD-nummer | 6447569 |
GTIN | 07392497033177 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07392497533172 |
Opprettet dato | 08.08.2024 |
Oppdatert dato | 24.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Sei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |