Nøkkelhullsmerking

Avokado halve uten sten og skall

6 kg

Våre halve avokado kan brukes til forretter, i salatbarer og i guacamole.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011289
EPD-nummer: 4890950
GTIN: 07310500176437

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

178 produkter i databasen

Ingredienser

Avokado (96%), vann, askorbinsyre E300, sitronsyre E330 og salt.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 725 kJ/ 173 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,80 g
Karbohydrat 2,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 4,60 g
Protein 1,10 g
Salt 0,29 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Mexico
Opphavsland Mexico
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96011289
EPD-nummer 4890950
GTIN 07310500176437
GTIN2 07045613101624
GTIN3 07045613201621
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 22.09.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines på kjøl natten over eller i romtemperatur 1-2 timer. Brukes til forretter og guacamole.