Bacalao Lofoten med klippfisk av torsk, 4x2,5kg MSC
10 kg
Produktet er ferdig i kokepose/sous vide-pose og glutenfritt.
Varenummer: 96015594 | EPD-nummer: 1278712 | GTIN: 07310500050348
Varenummer: 96015594
EPD-nummer: 1278712
GTIN: 07310500050348
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Klippfisk av torsk 26%, potet 22%, tomat, løk, paprika, tomatpuré, ekstra virgin olivenolje, grønn oliven, salt, sukker, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel) og chili
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 458 kJ/ 110 kcal |
Fett | 5,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 8,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,20 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 5,20 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 96015594 |
EPD-nummer | 1278712 |
GTIN | 07310500050348 |
GTIN2 | 07310500094670 |
GTIN3 | 07310500094670 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Tilberedes i mikrobølgeovn | Mikrobølgeovn (750W): 300 g 3 - 4 min |
Ovnsbakes | Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70°C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Uåpnet kokepose à 2,5 kg dampkokes i perforert 1/1-GN form i konveksjonsovn (kokeprogram). Posens innhold (tint) kan også helles i 1/1-GN form for oppvarming på varmluft. Bruk da lokk. Rør om av og til. Bacalaoen kan også varmes opp i kjele om ønskelig, da med svak varme og forsiktig omrøring. Finn den tid som er riktig for ditt tilberedningsutstyr. Konveksjonsovn, dampkoking, fra tint: 20 - 25 min. Konveksjonsovn, dampkoking: 98° C 50 - 55 min Kombiovn/Varmluft uten pose: 150° C 17 - 20 min |