MSC-merket fisk

Bacalao Lofoten med klippfisk av torsk, 4x2,5kg MSC

10 kg

Produktet er ferdig i kokepose/sous vide-pose og glutenfritt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96015594
EPD-nummer: 1278712
GTIN: 07310500050348

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Klippfisk av torsk 26%, potet 22%, tomat, løk, paprika, tomatpuré, ekstra virgin olivenolje, grønn oliven, salt, sukker, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel) og chili

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 458 kJ/ 110 kcal
Fett 5,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,80 g
Karbohydrat 8,60 g
hvorav
- Sukkerarter 4,20 g
Kostfiber 2,50 g
Protein 5,20 g
Salt 0,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 96015594
EPD-nummer 1278712
GTIN 07310500050348
GTIN2 07310500094670
GTIN3 07310500094670
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 02.04.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Tilberedes i mikrobølgeovn Mikrobølgeovn (750W): 300 g 3 - 4 min
Ovnsbakes Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70°C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Uåpnet kokepose à 2,5 kg dampkokes i perforert 1/1-GN form i konveksjonsovn (kokeprogram). Posens innhold (tint) kan også helles i 1/1-GN form for oppvarming på varmluft. Bruk da lokk. Rør om av og til. Bacalaoen kan også varmes opp i kjele om ønskelig, da med svak varme og forsiktig omrøring. Finn den tid som er riktig for ditt tilberedningsutstyr. Konveksjonsovn, dampkoking, fra tint: 20 - 25 min. Konveksjonsovn, dampkoking: 98° C 50 - 55 min Kombiovn/Varmluft uten pose: 150° C 17 - 20 min