
Bacalao Lofoten med klippfisk av torsk, 4x2,5kg MSC
10 kg
Produktet er ferdig i kokepose/sous vide-pose og glutenfritt.
Varenummer: 96015594 | EPD-nummer: 1278712 | GTIN: 07310500050348
Varenummer: 96015594
EPD-nummer: 1278712
GTIN: 07310500050348

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Klippfisk av torsk 26%, potet 22%, tomat, løk, paprika, tomatpuré, ekstra virgin olivenolje, grønn oliven, salt, sukker, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel) og chili
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 458 kJ/ 110 kcal |
Fett | 5,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 8,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,20 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 5,20 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 96015594 |
EPD-nummer | 1278712 |
GTIN | 07310500050348 |
GTIN2 | 07310500094670 |
GTIN3 | 07310500094670 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Tilberedes i mikrobølgeovn | Mikrobølgeovn (750W): 300 g 3 - 4 min |
Ovnsbakes | Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70°C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Uåpnet kokepose à 2,5 kg dampkokes i perforert 1/1-GN form i konveksjonsovn (kokeprogram). Posens innhold (tint) kan også helles i 1/1-GN form for oppvarming på varmluft. Bruk da lokk. Rør om av og til. Bacalaoen kan også varmes opp i kjele om ønskelig, da med svak varme og forsiktig omrøring. Finn den tid som er riktig for ditt tilberedningsutstyr. Konveksjonsovn, dampkoking, fra tint: 20 - 25 min. Konveksjonsovn, dampkoking: 98° C 50 - 55 min Kombiovn/Varmluft uten pose: 150° C 17 - 20 min |