Nøkkelhullsmerking

Brokkoliblanding Rustikk 3x2kg

6 kg

Deilig broccoliblanding med store biter av broccoli, gul og oransje gulrot. Blandingen kan brukes som tilbehør til fisk, kjøtt, kylling, Quorn m.m. Kan også varmes opp og avkjøles raskt. Smak til med vinaigrette og server i salatbar.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96009638
EPD-nummer: 4217642
GTIN: 07310500127842

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Brokkoli, oransje og gul gulrot

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 136 kJ/ 33 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 4,60 g
hvorav
- Sukkerarter 3,90 g
Kostfiber 2,80 g
Protein 2,10 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96009638
EPD-nummer 4217642
GTIN 07310500127842
GTIN2 07310500127859
GTIN3 07310500127866
Opprettet dato 09.12.2014
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kjele: Dampkok på rist i kjele med lokk i ca. 5-6 min.
Ovnsbakes Konveksjonsovn/kombiovn, stek: Legges i lave bakker gjerne med litt smør eller olivenolje og bakes i ovn på ca. 220 °C i ca. 8-10 min.
Dampes Konveksjonsovn/kombiovn, damp: Legges i perforerte bakker og dampes på 98 °C i ca. 5-6 min.