
Falafelburger 1x3,3kg
3,33 kg
Laget etter samme gode resept som Findus' populære Falafel m/kikerter, krydret med bl.a. persille, spisskummen og hvitløk - rett og slett en nydelig falafelburger!
Varenummer: 96012332 | EPD-nummer: 2851020 | GTIN: 07310500103129
Varenummer: 96012332
EPD-nummer: 2851020
GTIN: 07310500103129

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 910 kJ/ 218 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 21,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Kostfiber | 4,00 g |
Protein | 6,70 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 96012332 |
EPD-nummer | 2851020 |
GTIN | 07310500103129 |
GTIN2 | 07310500103136 |
GTIN3 | 07310500103136 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.04.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekbord: Stek i 4-5 min på lav varme, vend innimellom. Stekepanne: Stekes i middels varm panne med nøytral olje. Vendes et par ganger. |
Ovnsbakes | Varmes fra dypfryst til 70°C kjernetemperatur. Ferdig ved kjernetemperatur på 70°C. Ca-tider. Tidene gjelder fylt ovn. Konveksjonsovn/kombiovn: Anbefales: Legges på smurte brett og stekes på 180°C i ca. 10-12 min. |