MSC-merket fisk

FISH & CRISP Originalen Gourmetfiléer

0,48 KGM

Findus Fish & Crisp lages med en unik panering på samme måte som klassikeren Fish & Chips. Retten ble raskt populær i England på 1800-tallet og serveres den dag i dag verden over, tradisjonen tro i avispapir. Drypp litt eddik og salt over for å få den riktige britiske følelsen. (480G)

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96020372
EPD-nummer: 5204151
GTIN: 07035119999276

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Alaska Pollock (54%) (Theragra chalcogramma)*, beriket hvetemel (kalsiumkarbonat), vegetabilsk olje (raps, solsikke), vann, salt, hvetestivelse, bakepulver (E450, E500), maismel, druesukker, skummet melk pulver, sennep, aroma, hvitløk, krydderekstrakt, lecitin (fra solsikke)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 905 kJ/ 216 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 0,60 g
Protein 12,00 g
Salt 0,73 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Storbritannia
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96020372
EPD-nummer 5204151
GTIN 07035119999276
GTIN2 7035119999269
GTIN3 7035110200821
Opprettet dato 22.11.2017
Oppdatert dato 25.04.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes VARMLUFTSOVN 225°C Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Stek i 18-20 minutter. STEKEOVN 225°C Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Stek i 22-25 minutter.