Fisk m/tomat og mozzarella 160gr 2x2,56kg MSC
5,12 kg
Hokien kommer fra MSC-sertifisert fiske utenfor New Zealand. I toppingen blandes grillet tomat og mozzarellaost for smak og duft av Middelhavet.
Varenummer: 96008376 | EPD-nummer: 2499929 | GTIN: 07310500093116
Varenummer: 96008376
EPD-nummer: 2499929
GTIN: 07310500093116
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
FISK (*Theragra chalcogramma*) 71%, vann, tomatpuré 3,9%, grillet tomat (tomat, sukker, salt) 3,8%, paprika, mozzarella ost (MELK), løk, HVETEMEL, palmeolje**, rapsolje, salt, basilikum, hvitløk, maisstivelse, sukker, sort pepper, gjær, solsikkeolje, rosmarinekstrakt, timianekstrakt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 367 kJ/ 88 kcal |
Fett | 4,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 2,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Kostfiber | 0,40 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96008376 |
EPD-nummer | 2499929 |
GTIN | 07310500093116 |
GTIN2 | 07310500093123 |
GTIN3 | 07310500093178 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 23.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Tilberedning Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ca. v/60°C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. Legges på brett ved steking. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 200°C / 20 - 25 min Kombiovn, varmluft: 175°C / 20 - 25 min Mikrobølgeovn: 160 g / 3 min |