MSC-merket fisk

Fiskekaker, MSC

6 kg - 4x1,5 kg

Gode fiskekaker som kan brukes til alt fra middag og lunsj til pålegg.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011208
EPD-nummer: 4261319
GTIN: 07310500128979

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

227 produkter i databasen

Ingredienser

Helmelk, fisk * 42%, stivelse, rapsolje, potet- og rismel, salt og krydder (bl.a. muskat), stabilisator (lecitin fra raps). Kan inneholde spor av soya. 

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 528 kJ/ 126 kcal
Fett 7,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,60 g
Karbohydrat 8,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Kostfiber 0,10 g
Protein 9,30 g
Salt 2,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011208
EPD-nummer 4261319
GTIN 07310500128979
GTIN2 07310500128986
GTIN3 07310500128993
Opprettet dato 23.04.2015
Oppdatert dato 05.02.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Varmebehandles Må varmebehandles før servering.
Trekkes * Kjele: Trekkes i fiskekraft eller saus.
Pannestekes * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme.
Ovnsbakes * Konveksjon-/kombiovn: 180ºC i ca 10-12 min.
Dampes Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. Tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: 98ºC i ca 10-12 min.