Fiskekaker 50g, 4x1,5kg MSC
6 kg
Gode fiskekaker som kan brukes til alt fra middag og lunsj til pålegg.
Varenummer: 96011208 | EPD-nummer: 4261319 | GTIN: 07310500128979
Varenummer: 96011208
EPD-nummer: 4261319
GTIN: 07310500128979
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Helmelk, fisk * 42%, stivelse, rapsolje, potet- og rismel, salt og krydder (bl.a. muskat), stabilisator (lecitin fra raps). Kan inneholde spor av soya.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 528 kJ/ 126 kcal |
Fett | 7,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 8,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Kostfiber | 0,10 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011208 |
EPD-nummer | 4261319 |
GTIN | 07310500128979 |
GTIN2 | 07310500128986 |
GTIN3 | 07310500128993 |
Opprettet dato | 23.04.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Trekkes | * Kjele: Trekkes i fiskekraft eller saus. |
Pannestekes | * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. |
Ovnsbakes | * Konveksjon-/kombiovn: 180ºC i ca 10-12 min. |
Dampes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. Tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: 98ºC i ca 10-12 min. |