MSC-merket fisk

Fiskepudding, 6x1kg MSC

6 kg

Fiskepudding er lettvinn og god mat. Kan brukes varm, lun eller kald.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011212
EPD-nummer: 4262242
GTIN: 07310500129037

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

200 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk 41%, helmelk, vann, stivelse, rapsolje, soyaprotein, salt, fløtepulver, rismel, krydder- og ekstrakt (bl.a. muskat), løk-og hvitløkspulver og aroma.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 457 kJ/ 109 kcal
Fett 4,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrat 9,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,80 g
Protein 8,10 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011212
EPD-nummer 4262242
GTIN 07310500129037
GTIN2 07310500129044
GTIN3 07310500129051
Opprettet dato 23.04.2015
Oppdatert dato 19.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spes MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kan tines i kjølerom natten over. * Dampes i konveksjonsovn eller stekes i skiver i panne.