Fiskepudding, 6x1kg MSC
6 kg
Fiskepudding er lettvinn og god mat. Kan brukes varm, lun eller kald.
Varenummer: 96011212 | EPD-nummer: 4262242 | GTIN: 07310500129037
Varenummer: 96011212
EPD-nummer: 4262242
GTIN: 07310500129037
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 41%, helmelk, vann, stivelse, rapsolje, soyaprotein, salt, fløtepulver, rismel, krydder- og ekstrakt (bl.a. muskat), løk-og hvitløkspulver og aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 457 kJ/ 109 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 9,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011212 |
EPD-nummer | 4262242 |
GTIN | 07310500129037 |
GTIN2 | 07310500129044 |
GTIN3 | 07310500129051 |
Opprettet dato | 23.04.2015 |
Oppdatert dato | 19.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kan tines i kjølerom natten over. * Dampes i konveksjonsovn eller stekes i skiver i panne. |