Frionor Erter 5x2kg
10 kg
Erter
Varenummer: 96011548 | EPD-nummer: 4597217 | GTIN: 07310500170824
Varenummer: 96011548
EPD-nummer: 4597217
GTIN: 07310500170824
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: FRIONOR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Erter
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 284 kJ/ 68 kcal |
Fett | 0,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,80 g |
Kostfiber | 5,50 g |
Protein | 5,20 g |
Salt | 0,05 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 96011548 |
EPD-nummer | 4597217 |
GTIN | 07310500170824 |
GTIN2 | 07310500170831 |
GTIN3 | 07310500170848 |
Opprettet dato | 13.05.2016 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Tilberedes fra dypfryst tilstand i kokende, lettsaltet vann gjerne tilsatt litt smør. Trekkes i ca. 2-3 min. Kan også smørdampes under lokk i 3-4 min. MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. |