Nøkkelhullsmerking

Frionor Erter 5x2kg

10 kg

Erter

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011548
EPD-nummer: 4597217
GTIN: 07310500170824

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: FRIONOR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

Erter

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 284 kJ/ 68 kcal
Fett 0,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,01 g
Karbohydrat 8,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,80 g
Kostfiber 5,50 g
Protein 5,20 g
Salt 0,05 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 96011548
EPD-nummer 4597217
GTIN 07310500170824
GTIN2 07310500170831
GTIN3 07310500170848
Opprettet dato 13.05.2016
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Tilberedes fra dypfryst tilstand i kokende, lettsaltet vann gjerne tilsatt litt smør. Trekkes i ca. 2-3 min. Kan også smørdampes under lokk i 3-4 min. MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING.