

Frionor Gulrotskiver, rettkutt 5x2kg
10 kg
Gulrotskiver Rettkutt 2kg
Varenummer: 96012516 | EPD-nummer: 5028774 | GTIN: 07035113084275
Varenummer: 96012516
EPD-nummer: 5028774
GTIN: 07035113084275

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: FRIONOR
10 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 147 kJ/ 35 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 6,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,50 g |
Kostfiber | 2,70 g |
Protein | 0,70 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Grønnsaker |
Varenummer | 96012516 |
EPD-nummer | 5028774 |
GTIN | 07035113084275 |
GTIN2 | 7035113084275 |
GTIN3 | 7035113084282 |
Opprettet dato | 07.02.2019 |
Oppdatert dato | 23.01.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes på 98 °C i ca 4-5 min |