Frionor Gulrotskiver, rettkutt 5x2kg
10 kg
Gulrotskiver Rettkutt 2kg
Varenummer: 96012516 | EPD-nummer: 5028774 | GTIN: 07035113084275
Varenummer: 96012516
EPD-nummer: 5028774
GTIN: 07035113084275
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: FRIONOR
10 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 147 kJ/ 35 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 6,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 6,50 g |
| Kostfiber | 2,70 g |
| Protein | 0,70 g |
| Salt | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Grønnsaker |
| Varenummer | 96012516 |
| EPD-nummer | 5028774 |
| GTIN | 07035113084275 |
| GTIN2 | 7035113084275 |
| GTIN3 | 7035113084282 |
| Opprettet dato | 07.02.2019 |
| Oppdatert dato | 23.01.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Dampes | Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes på 98 °C i ca 4-5 min |

















