Frionor Gulrotskiver, riflekutt
10 kg
Gulrotskiver Rettkutt 2kg
Varenummer: 96012515 | EPD-nummer: 5028931 | GTIN: 07035117836184
Varenummer: 96012515
EPD-nummer: 5028931
GTIN: 07035117836184
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: FRIONOR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 147 kJ/ 35 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 6,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,50 g |
Kostfiber | 2,70 g |
Protein | 0,70 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 96012515 |
EPD-nummer | 5028931 |
GTIN | 07035117836184 |
GTIN2 | 7035117836108 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.02.2019 |
Oppdatert dato | 26.06.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes på 98 °c i ca 4-5 min Anbefaler 1 pose pr. 1/1 GN bakk |