Nøkkelhullsmerking Nyt Norge

Frionor Gulrotskiver, riflekutt

10 kg

Gulrotskiver Rettkutt 2kg

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96012515
EPD-nummer: 5028931
GTIN: 07035117836184

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: FRIONOR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

Gulrot

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 147 kJ/ 35 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 6,70 g
hvorav
- Sukkerarter 6,50 g
Kostfiber 2,70 g
Protein 0,70 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fisk
Varenummer 96012515
EPD-nummer 5028931
GTIN 07035117836184
GTIN2 7035117836108
GTIN3
Opprettet dato 07.02.2019
Oppdatert dato 26.06.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes på 98 °c i ca 4-5 min Anbefaler 1 pose pr. 1/1 GN bakk