MSC-merket fisk

GOURMET TORSKEFILET

420 KGM

Renskåret ryggfilet av torsk, også kjent som torskeloin, er perfekt til både steking og koking. Torskekjøttet er hvitt og smakfullt, og ypperlig utgangspunkt for deilige middagsretter. (420G) Torsk fra Norge.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 70801
EPD-nummer: 2834059
GTIN: 07310500113142

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk - Renskårne fileter av torsk* (Gadus Morhua).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 310 kJ/ 75 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 0,10 g
Natrium 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland Polen
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 70801
EPD-nummer 2834059
GTIN 07310500113142
GTIN2 7310500113166
GTIN3
Opprettet dato 22.11.2017
Oppdatert dato 03.02.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Tilberedes i mikrobølgeovn MIKRO (750 W) Legg de dypfryste fiskestykkene på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7-9 minutter.
Pannestekes STEKEPANNE Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek filetene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem.
Trekkes KJELE Legg de dypfryste fiskestykkene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fisken. La fisken trekke i 10-12 minutter til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.