
GOURMET TORSKEFILET
420 KGM
Renskåret ryggfilet av torsk, også kjent som torskeloin, er perfekt til både steking og koking. Torskekjøttet er hvitt og smakfullt, og ypperlig utgangspunkt for deilige middagsretter. (420G) Torsk fra Norge.
Varenummer: 70801 | EPD-nummer: 2834059 | GTIN: 07310500113142
Varenummer: 70801
EPD-nummer: 2834059
GTIN: 07310500113142

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk - Renskårne fileter av torsk* (Gadus Morhua).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 310 kJ/ 75 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 0,10 g |
Natrium | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Kina |
Opphavsland | Polen |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 70801 |
EPD-nummer | 2834059 |
GTIN | 07310500113142 |
GTIN2 | 7310500113166 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.11.2017 |
Oppdatert dato | 03.02.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Tilberedes i mikrobølgeovn | MIKRO (750 W) Legg de dypfryste fiskestykkene på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7-9 minutter. |
Pannestekes | STEKEPANNE Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek filetene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem. |
Trekkes | KJELE Legg de dypfryste fiskestykkene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fisken. La fisken trekke i 10-12 minutter til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig. |