Gulrot Mix, kvartert 3x2kg
2000 GRM
En unik og artig gulrotblanding med forskjellige farger på gulrøttene. Kan brukes til mye, både som garnityr og i f.eks. gryteretter.
Varenummer: 96009653 | EPD-nummer: 2028470 | GTIN: 07310500087443
Varenummer: 96009653
EPD-nummer: 2028470
GTIN: 07310500087443
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 118 kJ/ 28 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 5,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,40 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 0,70 g |
Salt | 0,07 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96009653 |
EPD-nummer | 2028470 |
GTIN | 07310500087443 |
GTIN2 | 07310500087436 |
GTIN3 | 07310500087481 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | I kombiovn: Hell gulrøttene i en hullbakk Dampes på 100°C i 1 - 2 min. |
Kokes | I gryte: Hell gulrøttene i kokende, saltet vann. Trekkes i 3 - 4 min. |