Gulrot Mix, strimler 3x2kg
2000 GRM
Blandingen kan brukes som tilbehør til fisk, kjøtt, kylling, Quorn m.m. Kan også varmes opp og avkjøles raskt. Smak til med vinaigrette og server i salatbar. Tilsettes direkte: I supper, gryter, stuinger e.l. kok opp i sausen og klart når gjennomvarmt
Varenummer: 96010860 | EPD-nummer: 4217691 | GTIN: 07310500127880
Varenummer: 96010860
EPD-nummer: 4217691
GTIN: 07310500127880
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 118 kJ/ 28 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 5,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,40 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 0,70 g |
Salt | 0,07 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96010860 |
EPD-nummer | 4217691 |
GTIN | 07310500127880 |
GTIN2 | 07310500127897 |
GTIN3 | 07310500127903 |
Opprettet dato | 09.12.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kjele: Dampkok på rist i kjele med lokk i ca. 4-5 min |
Ovnsbakes | Konveksjonsovn/kombiovn, stek: Legges i lave bakker gjerne med litt smør eller olivenolje og bakes i ovn på ca. 220 °C i ca. 5-6 min. |
Dampes | Konveksjonsovn/kombiovn, damp: Legges i perforerte/hull bakker. Dampes på 98 °C i ca. 5-6 min. |