Nøkkelhullsmerking

Gulrot Mix, strimler 3x2kg

2000 GRM

Blandingen kan brukes som tilbehør til fisk, kjøtt, kylling, Quorn m.m. Kan også varmes opp og avkjøles raskt. Smak til med vinaigrette og server i salatbar. Tilsettes direkte: I supper, gryter, stuinger e.l. kok opp i sausen og klart når gjennomvarmt

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96010860
EPD-nummer: 4217691
GTIN: 07310500127880

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Gulrot

Allergener

Allergen
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 118 kJ/ 28 kcal
Fett 0,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 5,60 g
hvorav
- Sukkerarter 5,40 g
Kostfiber 1,40 g
Protein 0,70 g
Salt 0,07 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96010860
EPD-nummer 4217691
GTIN 07310500127880
GTIN2 07310500127897
GTIN3 07310500127903
Opprettet dato 09.12.2014
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kjele: Dampkok på rist i kjele med lokk i ca. 4-5 min
Ovnsbakes Konveksjonsovn/kombiovn, stek: Legges i lave bakker gjerne med litt smør eller olivenolje og bakes i ovn på ca. 220 °C i ca. 5-6 min.
Dampes Konveksjonsovn/kombiovn, damp: Legges i perforerte/hull bakker. Dampes på 98 °C i ca. 5-6 min.