Kikertpanert fisk, 1x3,8kg - MSC
3,825 kg
Disse fiskebitene er spesielt lekre og sprø fordi de har en panering av ris-, kikert- og maismel - Knasende godt! De er har en størrelse som gjør at det passer akkurat med en eller to stk. pr. porsjon, og de er gluten- og melkefri!
Varenummer: 96010362 | EPD-nummer: 733972 | GTIN: 07310500086118
Varenummer: 96010362
EPD-nummer: 733972
GTIN: 07310500086118
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne fileter av Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) 60%, rapsolje, vann, rismel, stivelse, kikertmel, maismel, salt, krydder (bl.a. paprika), druesukker, løkpulver, stabiliseringsmiddel (E415), og krydderekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 869 kJ/ 208 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Kostfiber | 0,40 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96010362 |
EPD-nummer | 733972 |
GTIN | 07310500086118 |
GTIN2 | 07042115008666 |
GTIN3 | 07042115008666 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.04.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Friteres | Frityr: 180°C / 4 - 5 min |
Ovnsbakes | Konveksjonsovn: 225°C / 10 - 15 min kombiovn (varmluft): 225°C / 10-15 min |