Koljekaker 60g, 4x1,5kg MSC
6 kg
Ekte, fiskekake - Smaken ligger i kaken. Koljekake med riktig størrelse og god smak.
Varenummer: 96011847 | EPD-nummer: 4597654 | GTIN: 07310500141268
Varenummer: 96011847
EPD-nummer: 4597654
GTIN: 07310500141268
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
198 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk31,6 %, kolje* 21% (Melangrammus aeglefinus), vann, fiskekraft*, stivelse, rapsolje, soyaprotein, druesukker, salt, purreløk,rismel, emulgator (E322), krydderekstrakt (muskat) løk og krydder.
Kan inneholde spor av melk.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 507 kJ/ 121 kcal |
| Fett | 4,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 9,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Kostfiber | 0,30 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 96011847 |
| EPD-nummer | 4597654 |
| GTIN | 07310500141268 |
| GTIN2 | 07310500141275 |
| GTIN3 | 07310500141282 |
| Opprettet dato | 13.05.2016 |
| Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/70 °C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull) og dampes på 98 °C i ca. 15 min. * Konveksjon/kombiovn: Legges i bakker og stekes ved 180 °C i ca. 15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varmes ferdig på ettervarme. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. Tilsett koljekakene. La dem trekke (ikke koke) til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Kan derfor tines natten over på kjøl og serveres kalde i smørbrød el.l. |

















