MSC-merket fisk

Koljekaker 60g, 4x1,5kg MSC

6 kg

Ekte, fiskekake - Smaken ligger i kaken. Koljekake med riktig størrelse og god smak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011847
EPD-nummer: 4597654
GTIN: 07310500141268

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk31,6 %, kolje* 21% (Melangrammus aeglefinus), vann, fiskekraft*, stivelse, rapsolje, soyaprotein, druesukker, salt, purreløk,rismel, emulgator (E322), krydderekstrakt (muskat) løk og krydder.

Kan inneholde spor av melk.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 507 kJ/ 121 kcal
Fett 4,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 9,30 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Kostfiber 0,30 g
Protein 10,00 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 96011847
EPD-nummer 4597654
GTIN 07310500141268
GTIN2 07310500141275
GTIN3 07310500141282
Opprettet dato 13.05.2016
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/70 °C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull) og dampes på 98 °C i ca. 15 min. * Konveksjon/kombiovn: Legges i bakker og stekes ved 180 °C i ca. 15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varmes ferdig på ettervarme. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. Tilsett koljekakene. La dem trekke (ikke koke) til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Kan derfor tines natten over på kjøl og serveres kalde i smørbrød el.l.