
Lakseburger 120g, 4x1,56kg ASC
6,24 kg
En grov og god 120 g lakseburger med et realt hjemmelaget utseende. Trenger kun å varmes før servering.
Varenummer: 96015503 | EPD-nummer: 5585542 | GTIN: 07035110400375
Varenummer: 96015503
EPD-nummer: 5585542
GTIN: 07035110400375

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 719 kJ/ 172 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 9,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96015503 |
EPD-nummer | 5585542 |
GTIN | 07035110400375 |
GTIN2 | 7035110200395 |
GTIN3 | 7035110200395 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. |
Stekes | Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. |
Dampes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. Produktet er ferdig stekt. |