ASC

Lakseburger 120g, 4x1,56kg ASC

6,24 kg

En grov og god 120 g lakseburger med et realt hjemmelaget utseende. Trenger kun å varmes før servering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96015503
EPD-nummer: 5585542
GTIN: 07035110400375

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Laks (FISK) 35% (*Salmo salar*), HELMELK, kvitlaks (FISK) 15% (*Argentina silus*), stivelse (tapioka, potet, mais), FISKEKRAFT, purreløk, vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), mel (ris, kikert), krydder 
(bl.a. paprika, chili, løpstikke, gressløk), salt, SOYAPROTEIN, krydderekstrakt (bl.a. muskat), maltodekstrin, løk, tomatpulver, hvitløk, gjærekstrakt, sukker, druesukker, E471 (emulgator).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 719 kJ/ 172 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 9,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Kostfiber 0,20 g
Protein 11,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96015503
EPD-nummer 5585542
GTIN 07035110400375
GTIN2 7035110200395
GTIN3 7035110200395
Opprettet dato 04.09.2015
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme.
Stekes Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen.
Dampes MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. Produktet er ferdig stekt.