ASC

Laksegryte Créative med grønnsaker i Thai Red Curry saus, 5x1,8kg ASC

9 Kg

En nydelig, kremet laksegryte med grønnsaker og deilig smak av Thai Red Curry. Akkurat passe sterk - bare å varmes opp, ferdig på en-to-tre!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96016338
EPD-nummer: 5696844
GTIN: 07035110400597

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Rød karrisaus 50% (kokosmelk (vann, kokosmelkpulver, maltodekstrin, (fra mais), MELKEPROTEIN)), rød karripasta (bl.a., hvitløk, chili, løk, galangalrot, lime blader, fennikel), tomatpasta, risstivelse, rapsolje, korianderblader, grønnsaksbuljong, (bl.a. løk, løpstikke, gurkemeieekstrakt), salt, laks, (FISK), 29% (Salmo Salar), grønnsaker 21 % (vannkastanje, grillet rød paprika (rød paprika, solsikkeolje), grønn hvitløk)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 492 kJ/ 118 kcal
Fett 7,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,30 g
Karbohydrat 5,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,80 g
Protein 7,20 g
Salt 0,85 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 96016338
EPD-nummer 5696844
GTIN 07035110400597
GTIN2 07035110301429
GTIN3 07035110200630
Opprettet dato 30.03.2022
Oppdatert dato 23.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/70°C. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. * Konveksjon-/Kombiovn: Innholdet i 1 pose passer til en halv gastronormform. Stekes i ovn uten lokk på ca. 180°C i ca. 20-25 min.
Spes Kjele: Innholdet i 1 pose tilberedes i en gryte med lokk på middels varme til fisken er ferdig. Rør forsiktig i gryta noen ganger under oppvarming.