Nyt Norge Nøkkelhullsmerking

Lapskausblanding Frionor

2 KGM

En fin lapskausblanding bestående av potet, gulrot, selleri og purreløk - kutt i str 10x10. (2KG)

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011958
EPD-nummer: 4958518
GTIN: 07035116068586

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: FRIONOR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

Potet, gulrot, sellerirot og purreløk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 246 kJ/ 58 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 11,80 g
hvorav
- Sukkerarter 3,20 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 1,50 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96011958
EPD-nummer 4958518
GTIN 07035116068586
GTIN2 7035116068586
GTIN3 7035116068593
Opprettet dato 14.02.2018
Oppdatert dato 27.02.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje* og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min. * Vi anbefaler å ikke bruke mer enn 3 gram olje til å tilberede 100g av produktet.
Dampes Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes i ca 4-5 min.