Lapskausblanding Frionor
2 KGM
En fin lapskausblanding bestående av potet, gulrot, selleri og purreløk - kutt i str 10x10. (2KG)
Varenummer: 96011958 | EPD-nummer: 4958518 | GTIN: 07035116068586
Varenummer: 96011958
EPD-nummer: 4958518
GTIN: 07035116068586
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: FRIONOR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, gulrot, sellerirot og purreløk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 246 kJ/ 58 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 11,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,20 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96011958 |
EPD-nummer | 4958518 |
GTIN | 07035116068586 |
GTIN2 | 7035116068586 |
GTIN3 | 7035116068593 |
Opprettet dato | 14.02.2018 |
Oppdatert dato | 27.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje* og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min. * Vi anbefaler å ikke bruke mer enn 3 gram olje til å tilberede 100g av produktet. |
Dampes | Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes i ca 4-5 min. |