Lapskausblanding Frionor
2 KGM
En fin lapskausblanding bestående av potet, gulrot, selleri og purreløk - kutt i str 10x10. (2KG)
Varenummer: 96011958 | EPD-nummer: 4958518 | GTIN: 07035116068586
Varenummer: 96011958
EPD-nummer: 4958518
GTIN: 07035116068586
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: FRIONOR
10 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, gulrot, sellerirot og purreløk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 246 kJ/ 58 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 11,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,20 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 1,50 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frosne grønnsaker |
| Varenummer | 96011958 |
| EPD-nummer | 4958518 |
| GTIN | 07035116068586 |
| GTIN2 | 7035116068586 |
| GTIN3 | 7035116068593 |
| Opprettet dato | 14.02.2018 |
| Oppdatert dato | 27.02.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Konveksjonsovn/kombiovn: Fylles i lave bakker med litt olje* og bakes i ovn på 200 °c i ca 8-10 min. * Vi anbefaler å ikke bruke mer enn 3 gram olje til å tilberede 100g av produktet. |
| Dampes | Kombidamper: Fylles i lave perforerte bakker og dampes i ca 4-5 min. |

















