Nøkkelhullsmerking Nyt Norge

Lapskausblanding

6 kg

Vår grove lapskausblanding kan brukes til det man hører i navnet - i lapskaus! Eller som garnityr til kjøtt og fisk, eller hvorfor ikke som deilige, crispy suppegrønnsaker?

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96010861
EPD-nummer: 4217683
GTIN: 07310500127682

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

178 produkter i databasen

Ingredienser

Potet,  gulrot, kålrot, selleri og purre

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 195 kJ/ 47 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 9,30 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Kostfiber 1,90 g
Protein 1,30 g
Salt 0,04 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96010861
EPD-nummer 4217683
GTIN 07310500127682
GTIN2 07310500127699
GTIN3 07310500127705
Opprettet dato 09.12.2014
Oppdatert dato 29.09.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kjele: Dampkok på rist i kjele med lokk i ca. 5-6 min.
Ovnsbakes Konveksjonsovn/kombiovn, stek: Legges i lave bakker, gjerne med litt smør eller olivenolje, og bakes i ovn på ca. 220 °C i ca. 8-10 min.
Dampes Konveksjonsovn/kombiovn, damp: Legges i perforerte bakker og dampes på 98 °C i ca. 5-6 min.