Lapskausblanding Grov 3x2kg
6 kg
Vår grove lapskausblanding kan brukes til det man hører i navnet - i lapskaus! Eller som garnityr til kjøtt og fisk, eller hvorfor ikke som deilige, crispy suppegrønnsaker?
Varenummer: 96010861 | EPD-nummer: 4217683 | GTIN: 07310500127682
Varenummer: 96010861
EPD-nummer: 4217683
GTIN: 07310500127682
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, gulrot, kålrot, selleri og purre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 195 kJ/ 47 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 9,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 1,90 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 0,04 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96010861 |
EPD-nummer | 4217683 |
GTIN | 07310500127682 |
GTIN2 | 07310500127699 |
GTIN3 | 07310500127705 |
Opprettet dato | 09.12.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kjele: Dampkok på rist i kjele med lokk i ca. 5-6 min. |
Ovnsbakes | Konveksjonsovn/kombiovn, stek: Legges i lave bakker, gjerne med litt smør eller olivenolje, og bakes i ovn på ca. 220 °C i ca. 8-10 min. |
Dampes | Konveksjonsovn/kombiovn, damp: Legges i perforerte bakker og dampes på 98 °C i ca. 5-6 min. |