MSC-merket fisk Nøkkelhullsmerking

Lysing, Sør-afrikansk 110-130gr, 5kg MSC

5 kg - 1 x 5 kg

Lysing er et godt alternativ til annen hvit fisk. Fiskestykkene har en fin tekstur og de renskårne filetene kommer i porsjonsstykker, 110-130 g.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011191
EPD-nummer: 2725828
GTIN: 07310500063614

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Renskårne filéter av fisk (Hake Capensis)

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 330 kJ/ 79 kcal
Fett 1,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,80 g
Salt 0,28 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sør-Afrika
Opphavsland Sør-Afrika
Varegruppe
Varenummer 96011191
EPD-nummer 2725828
GTIN 07310500063614
GTIN2
GTIN3 07310500063621
Opprettet dato 10.02.2023
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Tilberedes fra fryst tilstand - dampes på 98°C i ca. 20 minutter
Stekes Tilberedes fra fryst tilstand på smurte brett. 180°C i ca. 13 minutter