

Lysing, Sør-afrikansk 110-130gr, 5kg MSC
5 kg - 1 x 5 kg
Lysing er et godt alternativ til annen hvit fisk. Fiskestykkene har en fin tekstur og de renskårne filetene kommer i porsjonsstykker, 110-130 g.
Varenummer: 96011191 | EPD-nummer: 2725828 | GTIN: 07310500063614
Varenummer: 96011191
EPD-nummer: 2725828
GTIN: 07310500063614

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne filéter av fisk (Hake Capensis)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 330 kJ/ 79 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,80 g |
Salt | 0,28 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sør-Afrika |
Opphavsland | Sør-Afrika |
Varegruppe | |
Varenummer | 96011191 |
EPD-nummer | 2725828 |
GTIN | 07310500063614 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07310500063621 |
Opprettet dato | 10.02.2023 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Tilberedes fra fryst tilstand - dampes på 98°C i ca. 20 minutter |
Stekes | Tilberedes fra fryst tilstand på smurte brett. 180°C i ca. 13 minutter |