Nøkkelhullsmerking

Mais

6 kg

Brukes direkte fra dypfryst tilstand på f.eks. pizza og i gryteretter. Kan også tines og brukes i f.eks. salater. Må varmebehandles før servering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011019
EPD-nummer: 876839
GTIN: 07045613001016

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

200 produkter i databasen

Ingredienser

Mais

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 378 kJ/ 90 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,10 g
Kostfiber 2,40 g
Protein 2,60 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Polen
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96011019
EPD-nummer 876839
GTIN 07045613001016
GTIN2 07045613101013
GTIN3 07045613201010
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 26.06.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Tilberedes fra dypfryst tilstand i kokende, lettsaltet vann gjerne tilsatt litt smør. Trekkes i ca. 2-3 min. Må varmebehandles før servering.