Pannekaker, økologisk 1x6kg
6 kg - ca 100 x 60 g
Pannekaker er godt til alle måltider; frokost, mellommåltid, middag eller dessert - du bestemmer når, hvordan og med hva.
Varenummer: 96011228 | EPD-nummer: 1625516 | GTIN: 07310500052199
Varenummer: 96011228
EPD-nummer: 1625516
GTIN: 07310500052199
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Melk*, hvetemel*, vann, egg*, rapsolje*, salt, bakepulver (E500) og syre (E330). * Økologisk ingrediens (100% økologiske ingredienser av jordbruksopprinnelse)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 820 kJ/ 190 kcal |
Fett | 8,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 23,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 96011228 |
EPD-nummer | 1625516 |
GTIN | 07310500052199 |
GTIN2 | 07310500052205 |
GTIN3 | 07310500052205 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.04.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Varm pannekakene fra dypfryst til 70 ˚C i konveksjonsovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand. Varmholdning under lokk. |