Pommes Frites, rettkutt med skall 180g, 9kg
9 kg
Forfritert i rapsolje og passer bl.a. til tapasbuffeten.
Varenummer: 96011012 | EPD-nummer: 4350500 | GTIN: 07310500130873
Varenummer: 96011012
EPD-nummer: 4350500
GTIN: 07310500130873
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter, rapsolje og druesukker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 675 kJ/ 161 kcal |
Fett | 4,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 2,70 g |
Protein | 2,30 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96011012 |
EPD-nummer | 4350500 |
GTIN | 07310500130873 |
GTIN2 | 07310500130880 |
GTIN3 | 07310500130897 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Konveksjons-/kombiovn: Legg potetene i et tynt lag i bakk (perforert/hull). Stekes i forvarmet ovn på 230°C til gyllen |
Friteres | Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og med mengde produkt. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Frityr: Friteres ved 170°C i ca. 3 - 4 min. |