Pommes Frites, rettkutt med skall 180g, 9kg
9 kg
Forfritert i rapsolje og passer bl.a. til tapasbuffeten.
Varenummer: 96011012 | EPD-nummer: 4350500 | GTIN: 07310500130873
Varenummer: 96011012
EPD-nummer: 4350500
GTIN: 07310500130873
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
198 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter, rapsolje og druesukker.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 675 kJ/ 161 kcal |
| Fett | 4,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 27,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Kostfiber | 2,70 g |
| Protein | 2,30 g |
| Salt | 0,14 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frosne grønnsaker |
| Varenummer | 96011012 |
| EPD-nummer | 4350500 |
| GTIN | 07310500130873 |
| GTIN2 | 07310500130880 |
| GTIN3 | 07310500130897 |
| Opprettet dato | 04.09.2015 |
| Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Konveksjons-/kombiovn: Legg potetene i et tynt lag i bakk (perforert/hull). Stekes i forvarmet ovn på 230°C til gyllen |
| Friteres | Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og med mengde produkt. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Frityr: Friteres ved 170°C i ca. 3 - 4 min. |

















