Pommes Frites, rettkutt med skall

9 kg

Forfritert i rapsolje og passer bl.a. til tapasbuffeten.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011012
EPD-nummer: 4350500
GTIN: 07310500130873

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

178 produkter i databasen

Ingredienser

Poteter, rapsolje og druesukker.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 675 kJ/ 161 kcal
Fett 4,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 27,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 2,70 g
Protein 2,30 g
Salt 0,14 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96011012
EPD-nummer 4350500
GTIN 07310500130873
GTIN2 07310500130880
GTIN3 07310500130897
Opprettet dato 04.09.2015
Oppdatert dato 28.09.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Konveksjons-/kombiovn: Legg potetene i et tynt lag i bakk (perforert/hull). Stekes i forvarmet ovn på 230°C til gyllen
Friteres Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og med mengde produkt. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Frityr: Friteres ved 170°C i ca. 3 - 4 min.