Pytt-i-panne 1x12kg
12 kg
Ferdig, bare til å varme opp. Med karbonadekjøtt. Produktet er glutenfritt.
Varenummer: 96009601 | EPD-nummer: 459867 | GTIN: 07042111078625
Varenummer: 96009601
EPD-nummer: 459867
GTIN: 07042111078625
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Friterte poteter (potet, rapsolje, druesukker), karbonadekjøtt 25 %, (storfekjøtt, skummet MELK, potet, rapsolje, løk, potetmel, salt og krydder), løk 18 %, sukker, salt, oksebuljong (oksebuljong, salt, sukker, løk, løpstikke, rapsolje), karamel, pepper
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 457 kJ/ 109 kcal |
Fett | 5,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 3,80 g |
Salt | 0,76 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 96009601 |
EPD-nummer | 459867 |
GTIN | 07042111078625 |
GTIN2 | 07042115007959 |
GTIN3 | 07042115007959 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70° C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Kan også varmes i panne over middels varme. Rør om av om til. Konveksjonsovn/varmluft: 200° C 25 - 30 min |