Pytt-i-panne 1x12kg

12 kg

Ferdig, bare til å varme opp. Med karbonadekjøtt. Produktet er glutenfritt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96009601
EPD-nummer: 459867
GTIN: 07042111078625

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

200 produkter i databasen

Ingredienser

Friterte poteter (potet, rapsolje, druesukker), karbonadekjøtt 25 %, (storfekjøtt, skummet MELK, potet, rapsolje, løk, potetmel, salt og krydder), løk 18 %, sukker, salt, oksebuljong (oksebuljong, salt, sukker, løk, løpstikke, rapsolje), karamel, pepper

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 457 kJ/ 109 kcal
Fett 5,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 10,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,80 g
Kostfiber 1,00 g
Protein 3,80 g
Salt 0,76 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 96009601
EPD-nummer 459867
GTIN 07042111078625
GTIN2 07042115007959
GTIN3 07042115007959
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70° C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Kan også varmes i panne over middels varme. Rør om av om til. Konveksjonsovn/varmluft: 200° C 25 - 30 min