Pytt i Panne Vegetar 500g

Findus Pytt i Panne Vegetar er midt i blinken for deg som liker pytt, vil trappe ned på kjøtt og ønsker en lettvint og smakfull middag. Dette er en smakfull vegetar rett.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96020572
EPD-nummer: 6336440
GTIN: 07035110301733

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Friterte potetterninger 62 % (potet, rapsolje, druesukker), planteprotein 17 % (rehydrert HVETEPROTEIN, vann,
HVETEMEL, rapsolje, fortykningsmiddel [E461, E407], naturlig aroma, druesukker, maltekstrakt (BYGG), salt, hvetestivelse, røkt vann, solsikkeolje), løk 15%, vann, SOYASAUS (vann, SOYABØNNER, HVETE, salt), salt, paprikapulver, karamell, hvit pepper, laurbærblad, timian.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 477 kJ/ 114 kcal
Fett 4,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 13,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Kostfiber 1,50 g
Protein 4,80 g
Salt 0,49 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 96020572
EPD-nummer 6336440
GTIN 07035110301733
GTIN2 7035110400818
GTIN3 7035110200876
Opprettet dato 30.04.2024
Oppdatert dato 30.04.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt