Rabarbra 5x1kg
5 kg
Typen Red Malinowy er delikate, rødsjatterte rabarbraskiver som er kjent for sin knasende sprø og noe syrlige smak.
Varenummer: 96011244 | EPD-nummer: 4465589 | GTIN: 07310500142067
Varenummer: 96011244
EPD-nummer: 4465589
GTIN: 07310500142067
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Rabarbra
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 140 kJ/ 35 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 5,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,40 g |
Kostfiber | 2,60 g |
Protein | 0,70 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Polen |
Varegruppe | |
Varenummer | 96011244 |
EPD-nummer | 4465589 |
GTIN | 07310500142067 |
GTIN2 | 07310500142074 |
GTIN3 | 07310500142081 |
Opprettet dato | 11.02.2016 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Vi anbefaler rask varmebehandling av produktet ved graviditet og/eller svekket immunforsvar. Skal bærene benyttes i en rett som ikke skal varmebehandles, anbefales det å legge bærene i kokende vann i 1 minutt. Avkjøl deretter bærene i kaldt vann. Passer ypperlig til pai, saft eller suppe. Best resultat får du om du tiner produktet over natt i kjøleskap før bruk. Varmes opp og søtes etter smak. |