Nøkkelhullsmerking

Rabarbra

5 kg

Typen Red Malinowy er delikate, rødsjatterte rabarbraskiver som er kjent for sin knasende sprø og noe syrlige smak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011244
EPD-nummer: 4465589
GTIN: 07310500142067

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

178 produkter i databasen

Ingredienser

Rabarbra

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 140 kJ/ 35 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 5,50 g
hvorav
- Sukkerarter 3,40 g
Kostfiber 2,60 g
Protein 0,70 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Polen
Opphavsland Polen
Varegruppe
Varenummer 96011244
EPD-nummer 4465589
GTIN 07310500142067
GTIN2 07310500142074
GTIN3 07310500142081
Opprettet dato 11.02.2016
Oppdatert dato 22.09.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Vi anbefaler rask varmebehandling av produktet ved graviditet og/eller svekket immunforsvar. Skal bærene benyttes i en rett som ikke skal varmebehandles, anbefales det å legge bærene i kokende vann i 1 minutt. Avkjøl deretter bærene i kaldt vann. Passer ypperlig til pai, saft eller suppe. Best resultat får du om du tiner produktet over natt i kjøleskap før bruk. Varmes opp og søtes etter smak.