Rustikkgrønnsaker med rødløk og potet 3x2kg
6 kg
Rustikk, mettende blanding med poteter og rødløk. Hjemmelaget preg til allsidig bruk.
Varenummer: 96010912 | EPD-nummer: 2451995 | GTIN: 07310500099026
Varenummer: 96010912
EPD-nummer: 2451995
GTIN: 07310500099026
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot, potet 28% (potet, rapsolje, druesukker), rødløk 20%, sukkererter, pastinakk.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 287 kJ/ 69 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 12,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,90 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 0,04 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96010912 |
EPD-nummer | 2451995 |
GTIN | 07310500099026 |
GTIN2 | 07310500099033 |
GTIN3 | 07310500099040 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/60° C Panne: Stekes i varm panne med nøytral olje. Stek ferdig under stadig omrøring. |