Rødbetbåter Robust 2x2,4kg
4,8 kg
Grovarbeidet er gjort og sand og skall er borte for lenge siden. Rødbetbåter Robust er store og herlig fargesprakende rødbetbåter. Må varmebehandles før servering.
Varenummer: 96011229 | EPD-nummer: 2768570 | GTIN: 07310500100753
Varenummer: 96011229
EPD-nummer: 2768570
GTIN: 07310500100753
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Forvellede rødbeter i båter
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 154 kJ/ 37 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,00 g |
Kostfiber | 2,90 g |
Protein | 1,70 g |
Salt | 0,18 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 96011229 |
EPD-nummer | 2768570 |
GTIN | 07310500100753 |
GTIN2 | 07310500100760 |
GTIN3 | 07310500100777 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. |
Ovnsbakes | Tines over natt på kjøl og serveres i løpet av 6 timer eller ovnsbak grønnsakene på bakepapir eller med litt olje i 200°C i 15 min. Smak til med litt salt og ev. krydder før servering. Det går også bra å steke grønnsakene på stekebord/i panne i litt olje. |