Nøkkelhullsmerking

Rødbetbåter Robust 2x2,4kg

4,8 kg

Grovarbeidet er gjort og sand og skall er borte for lenge siden. Rødbetbåter Robust er store og herlig fargesprakende rødbetbåter. Må varmebehandles før servering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011229
EPD-nummer: 2768570
GTIN: 07310500100753

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Forvellede rødbeter i båter

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 154 kJ/ 37 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 6,00 g
hvorav
- Sukkerarter 6,00 g
Kostfiber 2,90 g
Protein 1,70 g
Salt 0,18 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96011229
EPD-nummer 2768570
GTIN 07310500100753
GTIN2 07310500100760
GTIN3 07310500100777
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING.
Ovnsbakes Tines over natt på kjøl og serveres i løpet av 6 timer eller ovnsbak grønnsakene på bakepapir eller med litt olje i 200°C i 15 min. Smak til med litt salt og ev. krydder før servering. Det går også bra å steke grønnsakene på stekebord/i panne i litt olje.