Nøkkelhullsmerking MSC-merket fisk

Sei Loins 60-100g,, 1x5kg MSC

5 kg

Filetbitene er hentet fra høyryggen - selveste indrefileten - kraftige og kjøttfulle og gir ren protein for pengene.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011196
EPD-nummer: 1163815
GTIN: 07035111323505

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Renskårne fileter av SEI * (Pollachius virens). * Fisket i det Nordøstlige Atlanterhavet (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med tråler. * Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 339 kJ/ 81 kcal
Fett 0,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 18,00 g
Salt 0,31 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011196
EPD-nummer 1163815
GTIN 07035111323505
GTIN2 07310500106540
GTIN3 07310500106540
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 23.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Konveksjonsovn: 175°C, 30-35 min.
Dampes Kombiovn (damp): 98°C, 10-12 min. Kombiovn (damp): 72°C, 15-20 min.