Seifilet Gourmet 130g, 1x5kg MSC
5 kg
Seien tilhører torskefamilien men har litt grovere kjøtt og litt kraftigere smak. Har en litt større ryggfilet, perfekt å koke, steke eller gratinere. Fisken er rik på protein og B12-vitaminer.
Varenummer: 96011193 | EPD-nummer: 2406395 | GTIN: 07310500036175
Varenummer: 96011193
EPD-nummer: 2406395
GTIN: 07310500036175
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne filéer av sei (Pollachius virens).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 339 kJ/ 81 kcal |
Fett | 0,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 0,31 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011193 |
EPD-nummer | 2406395 |
GTIN | 07310500036175 |
GTIN2 | 07310500017174 |
GTIN3 | 07310500017174 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 02.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kokes fra dypfryst, i sin egen kraft, under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 175°C 30 - 35 min Kombiovn, varmluft/damp: 98°C 10 - 12 min Kombiovn, varmluft/damp: 72°C 15 - 20 min |