Seikarbonader 60g, 4x1,5kg MSC
6 kg
Seikarbonader med brun saus, poteter og grønnsaker er noe de aller fleste liker. Er også god på brødskiva.
Varenummer: 96011206 | EPD-nummer: 4354247 | GTIN: 07310500130767
Varenummer: 96011206
EPD-nummer: 4354247
GTIN: 07310500130767
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 655 kJ/ 157 kcal |
Fett | 7,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 11,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011206 |
EPD-nummer | 4354247 |
GTIN | 07310500130767 |
GTIN2 | 07310500130774 |
GTIN3 | 07310500130781 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. |
Stekes | Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. Produktet er ferdig stekt. |
Dampes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer ved ulike typer ovner og mengder. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand hvor produktet er ferdig ved en kjernetemperatur på 70°C. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 10-12 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 10-12 min. |