MSC-merket fisk

Seikarbonader 60g, 4x1,5kg MSC

6 kg

Seikarbonader med brun saus, poteter og grønnsaker er noe de aller fleste liker. Er også god på brødskiva.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011206
EPD-nummer: 4354247
GTIN: 07310500130767

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Sei (FISK) 36% (Pollachius virens), HELMELK, kvitlaks (FISK) (Argentina silus), stivelse (potet, tapioka, mais),
FISKEKRAFT, vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), purreløk, mel (ris, kikert), fløtepulver (MELK), salt, krydder (bl.a. løk, hvitløk, paprika, løpstikke),
SOYAPROTEIN, krydderekstrakt, naturlig aroma, druesukker, E471 (emulgator)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 655 kJ/ 157 kcal
Fett 7,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,20 g
Karbohydrat 11,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 11,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011206
EPD-nummer 4354247
GTIN 07310500130767
GTIN2 07310500130774
GTIN3 07310500130781
Opprettet dato 04.09.2015
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme.
Stekes Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. Produktet er ferdig stekt.
Dampes MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer ved ulike typer ovner og mengder. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand hvor produktet er ferdig ved en kjernetemperatur på 70°C. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 10-12 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 10-12 min.