MSC-merket fisk

Små fiskekaker, 20g 4x1,5kg MSC

6 kg

Små fiskekaker, 20 g - supre til bruk på frokost og lunsjebuffeter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011848
EPD-nummer: 4758694
GTIN: 07310500174747

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk (44%), helmelk, fiskekraft, vann, rapsolje, stivelse, purreløk, fløtepulver, salt, løk, rismel, krydder og krydderekstrakt (bl.a. paprika, muskat, hvitløk, løpstikke), druesukker, aroma og lecitin (fra rapsfrø). 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 541 kJ/ 129 kcal
Fett 7,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 7,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Kostfiber 0,20 g
Protein 8,50 g
Salt 0,98 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011848
EPD-nummer 4758694
GTIN 07310500174747
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.04.2017
Oppdatert dato 02.04.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 30 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Pannestekes Panne: 10 - 12 min
Ovnsbakes MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70° C kjernetemperatur. Tilsett eventuelt litt fiskekraft som fuktighet eller varmes i saus. Ca-tider som gjelder full ovn: Konveksjonsovn: 175ºC 10 - 15 min Kombiovn/Kombidamp: 175ºC 10 - 15 min