MSC-merket fisk Nøkkelhullsmerking

Sprøbakte Crispies

Våre SPRØBAKTE CRISPIES – god, sunn og enkel middag! Ansvarlig fisket, raskt nedfryst og dekket med en gylden og sprø panering. Findus brede sortiment på fisk gir variasjon i ukens fiskemeny. Håper det smaker!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96012203
EPD-nummer: 6259493
GTIN: 07310500178264

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Kvitlaks* 54% (FISK) (*Argentina silus*), HVETEMEL, rapsolje, vann, maisstivelse, salt, HVETEFIBER, maismel,
druesukker, sukker, hvitløkspulver, krydderekstrakt.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 033 kJ/ 247 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,90 g
Karbohydrat 22,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Kostfiber 1,80 g
Protein 14,00 g
Salt 0,89 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96012203
EPD-nummer 6259493
GTIN 07310500178264
GTIN2 7310500178257
GTIN3 7310500178271
Opprettet dato 25.04.2024
Oppdatert dato 30.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt