Steakhouse Fries Sweet Potato - Søtpotet

8 kg

Søtpotet er et produkt i tiden. Det har eksistert i mange år i Nord- og Søramerika. Sunt og velsmakende med høyt fiberinnhold. Næringsrikt produkt, naturlig søtt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011986
EPD-nummer: 4706776
GTIN: 07310500173344

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

Søtpotet 86%, solsikkeolje, ris- og maismel, modifisert stivelse (potet), salt, hevemiddel (difosfat, natriumkarbonat), stabilisator (xantan gum), og fargestoffer (paprika, gurkemeie).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 680 kJ/ 162 kcal
Fett 5,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 24,00 g
hvorav
- Sukkerarter 14,00 g
Kostfiber 3,40 g
Protein 2,00 g
Salt 0,25 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 96011986
EPD-nummer 4706776
GTIN 07310500173344
GTIN2 07310500173351
GTIN3 07310500173368
Opprettet dato 06.01.2017
Oppdatert dato 26.06.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Friteres Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Følgende tider anbefales. Produktet tilberedes i fra fryst tilstand. Frityr: Friteres i frityrolje (vi anbefaler raps) fra dypfryst tilstand i ca. 2 min. ved 170°C. Konveksjons/kombiovn: Legges i lave bakker, gjerne perforerte eller stålkurver. Stekes i 5-6 min. ved 200°C.