Nøkkelhullsmerking MSC-merket fisk

Torsk i serveringsstykker 50-80gr , MSC - 5kg

5 kg

Kokt torsk med Sandefjordsmør er en velkjent rett. Litt bacon hever retten enda noen hakk. Prøv med stuede grønnsaker!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011178
EPD-nummer: 2122315
GTIN: 07310500089836

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

200 produkter i databasen

Ingredienser

Renskårne fileter av TORSK (Gadus morhua).Fisket i Det Nordøstlige Atlanterhavet.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 310 kJ/ 75 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 0,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011178
EPD-nummer 2122315
GTIN 07310500089836
GTIN2 07310500089843
GTIN3 07310500089843
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 20.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – ubearbeidet
Brick kode Fisk – ubearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fiskeart Torsk

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kokes fra dypfryst, i egen kraft under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 175° C 25 - 30 min. Kombiovn, kokeinnst.: 98° C 10 - 12 min. Kombiovn, kokeinnst.: 72° C 12 - 15 min.