Torsk i serveringsstykker 50-80gr , MSC - 5kg
5 kg
Kokt torsk med Sandefjordsmør er en velkjent rett. Litt bacon hever retten enda noen hakk. Prøv med stuede grønnsaker!
Varenummer: 96011178 | EPD-nummer: 2122315 | GTIN: 07310500089836
Varenummer: 96011178
EPD-nummer: 2122315
GTIN: 07310500089836
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne fileter av TORSK (Gadus morhua).Fisket i Det Nordøstlige Atlanterhavet.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 310 kJ/ 75 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011178 |
EPD-nummer | 2122315 |
GTIN | 07310500089836 |
GTIN2 | 07310500089843 |
GTIN3 | 07310500089843 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Brick kode | Fisk – ubearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Torsk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kokes fra dypfryst, i egen kraft under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 175° C 25 - 30 min. Kombiovn, kokeinnst.: 98° C 10 - 12 min. Kombiovn, kokeinnst.: 72° C 12 - 15 min. |