Nøkkelhullsmerking MSC-merket fisk

Torskefilet Gourmet, lettrøkt 130g 1|x5kg MSC

5 kg

Torskefiletens beste bit med jevne, delikate stykker er skinn- og benfri og har fått en mild røykesmak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96011199
EPD-nummer: 1940337
GTIN: 07310500080215

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

199 produkter i databasen

Ingredienser

TORSKEFILET * (Gadus morhua), vann, salt og røykaroma.* Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med trål.* Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 310 kJ/ 75 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,05 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 18,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96011199
EPD-nummer 1940337
GTIN 07310500080215
GTIN2 07310500095141
GTIN3 07310500095141
Opprettet dato 17.11.2014
Oppdatert dato 23.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Trekkes Kjele: Dypfryste fileter trekkes i lettsaltet vann i ca. 12-15 min. Kombidamper: Legges i perforert bakk. Dampes på 98 ºC i ca. 15 min. Konveksjons/kombiovn: Legges på brett eller i bakk m/lokk. 170° C i ca. 20-25 min.