Torskefilet Gourmet, lettrøkt 130g 1|x5kg MSC
5 kg
Torskefiletens beste bit med jevne, delikate stykker er skinn- og benfri og har fått en mild røykesmak.
Varenummer: 96011199 | EPD-nummer: 1940337 | GTIN: 07310500080215
Varenummer: 96011199
EPD-nummer: 1940337
GTIN: 07310500080215
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
TORSKEFILET * (Gadus morhua), vann, salt og røykaroma.* Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med trål.* Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 310 kJ/ 75 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,05 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011199 |
EPD-nummer | 1940337 |
GTIN | 07310500080215 |
GTIN2 | 07310500095141 |
GTIN3 | 07310500095141 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 23.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Trekkes | Kjele: Dypfryste fileter trekkes i lettsaltet vann i ca. 12-15 min. Kombidamper: Legges i perforert bakk. Dampes på 98 ºC i ca. 15 min. Konveksjons/kombiovn: Legges på brett eller i bakk m/lokk. 170° C i ca. 20-25 min. |