Torskefilet Gourmet, 120-140gr lettsaltet, 1x5kgMSC
5 kg
Torske-filetens beste bit med jevne, delikate stykker, skinn- og benfri.
Varenummer: 96011198 | EPD-nummer: 1663202 | GTIN: 07310500068770
Varenummer: 96011198
EPD-nummer: 1663202
GTIN: 07310500068770
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne loins av TORSKEFILET*(Gadus Morhua), vann og salt.* Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med trål.* Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 310 kJ/ 75 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Kina |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011198 |
EPD-nummer | 1663202 |
GTIN | 07310500068770 |
GTIN2 | 07310500095134 |
GTIN3 | 07310500095134 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 23.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Konveksjonsovn: 175°C i ca. 30 min. |
Kokes | Kokes fra dypfryst tilstand i egen kraft, under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider som gjelder full ovn. Produktet er ferdig ved kjernetemperatur på 65° C. * Koking: Dypfryste fileter trekkes i saltet vann i ca. 10 min. * Kombiovn: Steames i ca. 10 min. * Steking: Tin filetene, paner dem med mel og krydder og stek i 5 - 7 min. på hver side |