Torskefilet Gourmet 130g, 4x1,3kg MSC
5,2 kg - ca 40x130 g
Torske-filetens beste bit med jevne, delikate stykker er skinn- og benfri.
Varenummer: 96011194 | EPD-nummer: 4355004 | GTIN: 07310500130934
Varenummer: 96011194
EPD-nummer: 4355004
GTIN: 07310500130934
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne fileter av TORSK* (Gadus morhua). * Fisket i det nord-østlige Atlanterhavet (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med tråler eller kroker og liner. * Dette produktet kommer fra fiskerivirksomhet som er sertifisert av en uavhengig tredjepart etter MSCs standard for godt forvaltet og bærekraftig fiskerivirksomhet. www.msc.org.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 310 kJ/ 74 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Kina |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011194 |
EPD-nummer | 4355004 |
GTIN | 07310500130934 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07310500130958 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kokes fra dypfryst, i egen kraft under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder fylt ovn. * Konveksjonsovn: 175°C i 30 - 35 min. * Kombiovn, damp: 98°C i 10 - 12 min. * Kombiovn, damp: 72°C i 15 - 20 min. |