Torskekaker 80g, 4x1,52kg MSC
6,08 kg
Gode, sunne og rene råvarer er basis i vår torskekake.
Varenummer: 96011215 | EPD-nummer: 4354213 | GTIN: 07310500130712
Varenummer: 96011215
EPD-nummer: 4354213
GTIN: 07310500130712
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Torsk 28%, fisk 24% (kvitlaks (Argentine Silus), sei (Pollachius Virens)), helmelk, stivelse, purreløk, rapsolje, salt, soyaprotein, krydder (bl.a. paprika, muskat, løk, hvitløk, løpstikke), rismel, fløtepulver, druesukker, fiskekonsentrat, stabilisator E471 og antioksidant E306.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 590 kJ/ 140 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 96011215 |
EPD-nummer | 4354213 |
GTIN | 07310500130712 |
GTIN2 | 07310500130729 |
GTIN3 | 07310500130736 |
Opprettet dato | 04.09.2015 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. |
Stekes | Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. Produktet er ferdig stekt. |
Dampes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. |