Fenalår u/ben 200 g
200 g
Fenalår u. ben er utenet pålegg av fårelår. Mørk farge med litt synlig fett. Det er et speket og ferdig skivet produkt.
Varenummer: 1050903 | EPD-nummer: | GTIN: 87026760509033
Varenummer: 1050903
EPD-nummer:
GTIN: 87026760509033
PRODUSENT: Finn Hunstad AS
VAREMERKE: Finn Hunstad as
30 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdigvare har det medgått 152 g kjøtt.
Fårelår, salt, sukker, konserveringsmiddel E250.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 986 kJ/ 236 kcal |
| Fett | 10,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,80 g |
| Karbohydrat | 3,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 31,10 g |
| Salt | 8,73 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt av ulike slag, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 1050903 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 87026760509033 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 12.01.2016 |
| Oppdatert dato | 25.02.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
| Klasse | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
| Brick kode | Mat/drikke/tobakk – flerpakk |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 182 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | mye brukt til spekefat m/tilbehør bla. flatbrød, eggerøre, og potetsalat. |

















